JA IK WIL

LDC d’Ontmoeting groeit dank zij de inzet van heel wat vrijwilligers.
Maar plezierig groeien kan enkel en alleen als onze groep van vrijwilligers ook blijft groeien.

Vrijwilligerswerk brengt mensen met elkaar in contact en versterkt het sociale netwerk. Bovendien geeft het veel voldoening. Als je kunt bijdragen tot iemands geluk, word je daar zelf immers ook gelukkig van.
Gebruik al je vaardigheden. Je ontwikkelt er misschien zelfs nieuwe, zoals sociale behendigheid waar jij in je betaalde job misschien minder beroep op kan doen, creatieve ideeën die jij niet elke dag gebruikt…het zijn maar enkele voorbeelden van jouw kwaliteiten die je bij vrijwilligerswerk wél kan inzetten.


Wie zoeken wij:
Jij bent onze ideale vrijwilliger als je al enkele uren per maand (of zelfs per week indien je dit kan) wenst in te zetten voor ons dienstencentrum.
Wil je de toog van de cafetaria openhouden of creatieve activiteiten mee ondersteunen, aarzel dan niet en contacteer Ann Knuts (016 85 30 20). Zij zal al je vragen beantwoorden en samen met jou nagaan waar wij je talenten het best kunnen gebruiken.
Tot dan.Of wil jij de groep van vrijwilligers ontmoeten, kom dan langs op de eerstkomende vrijwilligers bijeenkomst van 7 oktober in het LDC om 19:00