Planckendael achter de schermen

Donderdag 25 februari – 11.00 uur verzamelen aan de ingang (kassa) – kostprijs is je eigen toegangsticket (sociaal tarief mogelijk) – inschrijven tot 17 februari

Een dagje Plankendael is altijd genieten! In elk seizoen is het dierenpark de moeite waard om er naar toe te gaan.
Wij nemen je mee naar het Planckendael achter de schermen. Treed binnen in dierenkeuken met lekkere hapjes, bezoek de binnenverblijven van de leeuwen, waag je achter de coulissen in de olifantentempel en maak zo kennis met het complexe bedrijf dat Plankendael is.
Na de rondleiding zetten we het bezoek aan het park verder.

Opgelet! Je betaalt je eigen toegangsticket. Wacht echter met de aankoop van je ticket tot iedereen verzameld is. (Vanaf 15 personen kunnen we gebruik maken van een groepsticket.) Afhankelijk van je leeftijd en de grootte van de groep varieert het bedrag tussen 22,50 en 26,50 euro. Wie in aanmerking komt voor het aangepast tarief betaalt 7,50 euro.
Het LDC betaalt de rondleiding achter de schermen.
Er vertrekt (indien nodig) een groep in het LDC om 10.00 uur met het openbaar vervoer.
Begeleiding: Ann Knuts