Week van de opvoeding: ‘Luieren in het park’

opvoedingpicnicenwsZondag 22 mei – Gratis

Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen…

De dag van vandaag heeft iedereen het druk. Vaak is er gewoon geen tijd om samen te ‘niksen’. Daarom willen wij als ‘gezonde gemeente’ een dag organiseren die helemaal in het teken staat van ouders en kinderen. Wij willen gezinnen aanmoedigen om eens stil te staan. Eens heel diep adem te halen. En te beseffen wat er nu, op dit moment, gebeurt. Om af en toe te ‘zijn’.

12.00 – 14.00:

Grote picknick (zelf mee te brengen of ter plaatse te verkrijgen bij verschillende ‘foodtrucks’).

14.00 – 18.00:

Gratis workshops en doorlopende activiteiten, zowel ontspannend, creatief, muzikaal als sportief – lekkere toetjes en drankjes – gezellige corner voor borstvoeding en ‘de broekjes en doekjes’ – prijsuitreiking zoektocht speelterreinen.

LDC d’ Ontmoeting organiseert er een familieworkshop ‘creatief met papier’.