‘Liefde in tijden van angst’ – Bleri Lleshi

bleriVrijdag 6 oktober om 20.00 uur – Gratis

Bang om niet rond te komen. Bang voor tegenslagen. Bang om samen te gaan wonen. Bang om alleen te wonen. Bang om ’s avonds buiten te komen of om door de tunnel onder de spoorweg te gaan. Bang voor de toekomst van de kinderen of de kleinkinderen. Bang voor de asielzoekers en immigranten.
We leven in een samenleving waarin angst overheerst en verlammend werkt voor ons doen en laten.
Kan het anders? Bleri Leshi ziet maar één oplossing: liefde. Niet de romantische of peperkoeken versie uit de tv series. Wel Liefde als verbondenheid, die ons samenbrengt. Alleen heeft die, zoals een boom, diepe wortels in gezinnen, onderwijs, middenveld, media en politiek.

In tijden van cynisme, verdeeldheid en killige ikkigheid is dit een inspirerende boodschap. Kom luisteren en stel vragen!

Bleri Leshi is politiek filosoof, en jongerenwerker in Brussel. Hij is auteur van meerdere boeken o.a. Liefde in tijden van angst, Brieven aan mijn dochter. Vanuit dagelijkse verhalen van gewone mensen brengt hij een boeiend en enthousiast verhaal

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met KWB Herent.