Juwelen maken

juwelenMaandag 10 september, van 13.30 – 16.00 uur.

Kostprijs: 18 euro/13 euro reductieprijs. Vooraf inschrijven.

Juwelen kunnen ook schitteren zonder blinkende edelstenen. Een gezonde dosis creativiteit en simpel wegwerpmateriaal vormen een goede en goedkope basis om mee te starten. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met koffiecapsules. Je krijgt voorbeelden en leert technieken om je eigen unieke creaties te maken waarmee je de afvalberg een tikje vermindert. Schitter jij dit najaar met een kleurrijk halssnoer, een dito armband of een setje oorbellen van eigen makelij?

Meebrengen: metalen (dus geen plastic) koffiecapsules (bij voorkeur van het merk Nespresso – hoe meer hoe beter, maar met een 20-tal kun je reeds aan de slag), schaar, tangetjes, hamertje, dikke naald, sterke lijm, plastic snijplank, kralen (optioneel). Overig materiaal € 2 inbegrepen.

Eventueel kan je nog extra materiaal aankopen tijdens de workshop.

Begeleiding: Laurence Denauw

Deze activiteit gebeurt in samenwerking met Vorming Plus Oost-Brabant en de Vrijetijdsdienst van Herent.

Inschrijven

Inschrijven doe je best via de website www.vormingplusob.be.

Wie hierbij graag geholpen wordt, kan bij ons in het LDC terecht tijdens de openingsuren. Wij vullen dan samen het inschrijvingsformulier in.

Voor wie de reductieprijs nog te hoog is, kunnen we contact opnemen met een medewerker van Vorming Plus.