Mensen met talent

mensentalentLDC d’ ontmoeting is een ontmoetingshuis voor en door mensen.
Ons warm onthaal, diensten en activiteiten zijn er dankzij onze vele enthousiaste vrijwilligers.

Wil jij ook deel uitmaken van onze werking? Wij zijn op zoek naar mensen met een fijn talent voor volgende opdrachten:

  • De nieuwe computerdokter
    Weet jij veel van ICT? Weet je raad met antivirusprogramma’s, (ongewenste) software, e-mailperikelen of een computer die het ineens niet meer doet? LDC d’ Ontmoeting zoekt iemand die op vrijwillige basis maandelijks enkele uren per week mensen kan verder helpen.
  • De begeleider van de ‘beweegroute’
    Met behulp van straatmeubilair (lantaarnpaal, bank, hekje, trap) kan je langs korte trajecten rond het LDC eenvoudige beweegoefeningen maken. Ideaal om je wandeling een extraatje te geven of op een eenvoudige manier meer te bewegen. Wil je graag mee werken aan dit nieuw concept? We zijn op zoek naar vrijwilligers die met ons trajecten (met beweegoefeningen) uitstippelen en/of mensen in groep willen begeleiden op deze beweegroute.