Fietsonderhoud

fietsonderhoudWoensdag 13 – 20 – 27 maart + Woensdag 3 april

19.30 – 22.00 uur

59 euro/44 euro reductieprijs

Locatie: Speelpleinwerking Winksele (Termerestraat 23, Winksele)

Vooraf inschrijven

Kleine reparaties aan je fiets? Een ervaren fietsmecanicien leert je tijdens deze cursus de basis van fietsonderhoud. Voortaan kan je dus zelf remmen vervangen en afregelen, lichten repareren, een stuurhuis of trapas nakijken, versnellingen nakijken en bijstellen, en natuurlijk banden plakken. Breng gerust je eigen fiets mee. Na de cursus kan je hopelijk weer vlotjes rijden!

Begeleiding: Peter Verstraeten

Deze activiteit gebeurt in samenwerking met Vorming Plus Oost-Brabant en de Vrijetijdsdienst van Herent.

Inschrijven

Inschrijven doe je best via de website www.vormingplusob.be.  Wie hierbij graag geholpen wordt, kan bij ons in het LDC terecht.  Voor wie de reductieprijs nog te hoog is, kunnen we contact opnemen met een medewerker van Vorming Plus.