Wereldmarkt

wereldmWoensdag 1 mei
14.00 – 19.00 uur
Gratis
Locatie: Wildemanspark Herent

Wereldmarkt – editie 2019 – staat dit jaar in het teken van ontmoeting: ‘Ontmoet de wereld in je dorp’.
Bezoek ons jaarlijks dorpsfeest en laat je verleiden door zuiderse en lokale gerechten, straat¬mu¬ziek, vele workshops, gezellig terras en leuke activiteiten georganiseerd door de GROSH (Gemeentelijke Raad van Ontwikkelingssamenwerking).

En LDC d’ Ontmoeting?
Ons dienstencentrum is genesteld tussen de serviceflats van De Hemelboom en ‘Casa Manuel’ met nood- en opvangwoningen voor vluchtelingen en cliënten van OCMW Herent – en huisvest Marant, een groepswerking voor mensen in kansarmoede.
Zoveel mensen en werelden op een kleine oppervlakte samen, weerspiegelt zich in onze bezoekers, in onze vrijwilligers en in onze werking.
Mensen met een mooi talent krijgen bij ons de ruimte om anderen te inspireren. Door deze samenwerking krijgen mensen een lokaal sociaal netwerk en wordt d’ Ontmoeting een kruispunt van mensen en werelden…

Bezoek onze d’ Ontmoetings-tent op de wereldmarkt en laat je verrassen door boeiende gesprekken en leuke uitdagingen voor jong en oud.