Werken in ‘the cloud’

cloudDinsdag 5 + 12 november
19.30 – 22.30 uur
30 euro/22 euro (reductieprijs) – voor 2 sessies samen
Locatie: GC De Wildeman (Schoolstraat 15)
Vooraf inschrijven

‘The cloud’ is helemaal hot en happening. Natuurlijk kan je allerlei dingen bewaren op je opslagruimte in de wolken (zoals Google Drive). Maar er is meer. Je kan ook online documenten en rekenbladen aanmaken en bewerken, foto’s bewaren, e-mails versturen enz. Gewoon via je gebruikelijke browser (zoals Google Chrome of Internet Explorer)! Een plus is zeker ook dat je je bestanden en documenten op een veilige manier kan delen met anderen.

Praktische info
Je werkt op je eigen Windows laptop of op een toestel van Vormingplus. Je kan een laptop reserveren via vormingplusob.be/laptop-voor-05-11-2019. Om deze cursus te volgen heb je een gmail-account nodig. Breng je login gegevens (je mailadres en paswoord) mee naar de cursus.

Begeleiding: Anne Van Der Planken
Deze activiteit gebeurt in samenwerking met Vorming Plus Oost-Brabant en de Vrijetijdsdienst van Herent.

Inschrijven
Inschrijven doe je best via de website www.vormingplusob.be.
Wie hierbij graag geholpen wordt, kan bij ons in het LDC terecht tijdens de openingsuren. Wij vullen dan samen het inschrijvingsformulier in.
Voor wie de reductieprijs nog te hoog is, kunnen we contact opnemen met een medewerker van Vorming Plus.