Schrijfmarathon Amnesty – jouw brief kan levens redden!

amnestyVrijdag 13 december
19.00 – 22.00 uur
Gratis

In de maand december gaat opnieuw de Amnesty Schrijfmarathon door, een wereldwijde campagne waarbij honderdduizenden mensen brieven en kaartjes schrijven om het leven van slachtoffers van mensenrechtenschendingen te veranderen.

Soms is een brief schrijven aan een overheid genoeg om een mirakel te realiseren. Vrijheid voor de ene, een actieplan om schendingen te voorkomen voor een andere. Ook als onmiddellijk resultaat uitblijft, vormen de brieven en kaartjes een hartverwarmende opsteker voor de slachtoffers, familie en vrienden. Het bewijs dat ze niet vergeten worden.

Ook in Herent doen we mee aan dit evenement. Wil jij, in je eigen omgeving, samen met buren/vrienden opkomen voor mensenrechten gecombineerd met een gezellig onderonsje?
Je kan binnenspringen voor een kwartier, halfuur of langer om mee te komen schrijven op vrijdag 13 december in het LDC. Vooraf inschrijven is niet nodig.
Wees welkom!

Voor meer info: www.amnesty-international.be/schrijfmarathon