Deskundige lokaal dienstencentrum – niveau B – voltijds

10986Bruto maandloon vanaf 2460,78 euro;
minstens houder zijn van een bachelordiploma, bij voorkeur in de richting van sociale of pedagogische wetenschappen.

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

Het Lokaal Dienstencentrum (LDC) is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners. U staat in voor de uitbouw en het dagelijks vorm geven van het LDC. Het bevorderen van het welzijn, de levenskwaliteit en zelfredzaamheid door het organiseren van informatieve, recreatieve en algemeen vormende activiteiten evenals door het detecteren van noden en eerstelijns doorverwijzen naar andere dienstverlening is tevens een kernopdracht van de functiehouder.

functiebeschrijving deskundige lokaal dienstencentrum

inschrijvingsformulier

Wij bieden aan

Naast maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering (vanaf 1 jaar tewerkstelling), gunstige vakantieregeling, fietsvergoeding en tussenkomst openbaar vervoer bieden wij een gezellige werkomgeving met aandacht voor het welbevinden van het personeelslid.

Hoe kunt u solliciteren?

Kandidaat stellen kan via www.herent.be of via het voorgeschreven inschrijvingsformulier gericht aan het lokaal bestuur Herent, Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent. Een kopie van het gevraagde diploma of rijbewijs dient toegevoegd te worden aan de kandidaatstelling.

Uiterste inschrijvingsdatum: maandag 2 maart 2020 (postdatum telt).

Voor bijkomende inlichtingen kunt u terecht op T: 016 85 30 20; e-mail: personeel@herent.be.