Nieuw in Herent! Rap op stap – kantoor

Elke donderdag van 16.15 tot 17.45 uur

Wil je op daguitstap of vakantie maar heb je een beperkt budget? Dan kan je vanaf donderdag 6 januari terecht in het ‘Rap op stap kantoor’, in LDC d’ Ontmoeting.

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Veel mensen zijn niet aangesloten bij een sociale organisatie en de stap zetten naar zo een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen!

Er kunnen zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden in een Rap op Stapkantoor. De medewerkers helpen ook met het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.

In hun aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties.
Want iedereen verdient vakantie!

Het Rap op stap kantoor in Herent wordt georganiseerd door ’vzw Stapje in de wereld’

Meer info: www.iedereenverdientvakantie.be